Kino4ua.com
R

Імітатор

Рік:
Ор. назва:
Copycat
Країна:
США
Режисер:
Джон Еміел
Тривалість:
02:03:05
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Дія розвивається в Сан-Франциско. Кримінальний психолог Хелен Хадсон ледь не загинула під час суду, коли серійний маніяк Деріл спробував її вбити. Через трагічного інциденту головна героїня стала агарофобом, і тепер живе самітницьким життям зі своїм другом Енді, а її єдина можливість зв'язатися із зовнішнім світом - комп'ютер. Незабаром черговий серійний вбивця, що імітує відомих психопатів, починає загрожувати Хелен онлайн. Заручившись підтримкою поліцейського Холлі Хантера, жінка намагається ідентифікувати небезпечного маніяка ... ©Kino4ua Імітатор 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?