Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Життя Девіда Гейла

Рік:
Ор. назва:
The Life of David Gale
Країна:
США, Німеччина, Великобританія, Іспанія
Режисер:
Алан Паркер
Тривалість:
02:10:40
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный многоголосный
Життя Девіда Ґейла – драматична стрічка, яка розповідає історію людини, що опинилась не просто на лаві підсудних, а отримала смертний вирок, не вчинивши при цьому ніякого злочину. У центрі сюжету знаходиться Девід Гейл – чоловік, який жив звичайним життям, любив свою родину, допомагав іншим, був активістом руху, який виступав проти застосування смертної кари. Ніколи він і подумати не міг, що сам колись опиниться на місці людини, яку засудять до страти. Допустивши всього одну помилку, головний герой втратив усе, що було для нього важливим і цінним: родину, роботу, репутацію, друзів… А причина у тому, що його подругу, яка теж була активісткою, знайшли мертвою, і першим підозрюваним став Гейл. Коли він уже сидів у камері смертників, до нього прийшла журналістка Бетсі Блум, яка хотіла взяти інтерв’ю і з’ясувати правду про те, що ж сталось. ©Kino4ua Життя Девіда Гейла 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?