Kino4ua.com
PG

Повернення гномів

Рік:
Ор. назва:
Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Уте фон Мюнхов-Поль
Тривалість:
01:18:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Повернення гномів – комедійна анімаційна стрічка, яка розповідає про малесеньких істот, які четверть століття змушені ховатись від людських очей і не показувати себе. Мова йде про гномів, які оселились глибоко під землею і створили там справжнє своє царство. Та їм все одно доведеться визирнути на поверхню, бо кілька гномів захотіли навчитись пекти щось смачненьке. А навчити їх може лише кондитер Тео, у якого є своя кондитерська. От тільки справи у нього йдуть не надто добре, бо головний його конкурент Бруно переманив до себе усіх клієнтів. Засмучений через такий стан справ, кулінар з недовірою ставиться до маленьких гостей, які так активно його просять стати їх наставником. І вони явно не готові йти ні з чим, тому Тео доводиться просто примиритись з тим, що вони вже тут, і почати передавати їм свій досвід. Можливо, саме вони допоможуть йому врятувати кондитерську? ©Kino4ua Повернення гномів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?