Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відстрілюючи псів

Рік:
Ор. назва:
Shooting Dogs
Країна:
Велика Британія, Німеччина
Режисер:
Майкл Кейтон-Джонс
Тривалість:
01:55:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Відстрілюючи псів – військова драма, яка розповідає про трагічні і криваві події, що відбувались у Руанді у 1994-му році. Там жили представники двох племен – тутсі і хуту. До недавнього часу їм вдавалось співіснувати мирно, але раптом щось сталось. Відмінності, які є між ними, стали причиною для початку війни. Люди почали просто винищувати один одного, вважаючи, що тисячі убитих і десятки тисяч понівечених життів варті того. Свідком цим страшних подій став головний герой стрічки, який у той час був на території країни у якості волонтера-вчителя. Він європеєць, якому дуже важко зрозуміти, чому люди вбивають один одного, якщо можна виріши усе мирним шляхом. Чоловікові довелось просто спостерігати за цим кошмаром, не маючи можливості щось зробити, щось змінити. Цей досвід залишив у його душі дуже глибокий і болючий слід. ©Kino4ua Відстрілюючи псів 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?