Kino4ua.com
480p
G

Мене звати Трійця / Його звали Трійця

Рік:
Ор. назва:
Lo chiamavano Trinità
Країна:
Італія
Режисер:
Енцо Барбоні
Тривалість:
01:45:51
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Київ
Основна сюжетна лінія фільму розгортається навколо історії життя вільного стрільця і відчайдушного хлопця на ім'я Трійця. Він володів феноменальними талантами стрільби, завжди потрапляючи точно в ціль і стріляючи з блискавичною швидкістю. За такий професійний навик його прозвали «правою рукою диявола». Одного разу він приїжджає в одне провінційне містечко, в якому випадковим чином зустрічає свого зведеного брата. Бамбіно також мав грізне прізвисько - «ліва рука диявола». Мати двох хлопців мала темне і брудне минуле, підробляючи дешевою повією. Нині ж вона є власницею місцевого будинку розпусти, який надає молоденьких дівчаток для чоловічих утіх. Трійця і Бамбіно не знали, хто їх батько, тому завжди покладалися тільки на себе, не чекаючи допомоги ззовні. Бамбіно самим підлим чином зайняв місце міського шерифа, покалічивши старого, і тепер завдяки новій посаді вирішив залягти на дно. Вірний Трійця приєднується до свого брата в його темних справах, цінуючи родинні зв'язки. Незабаром їх приймають за справжніх борців за справедливість і тому просять розправитися з бандитським угрупуванням одного нахабного землевласника. Серед тих, хто просив про допомогу, були дві сліпучі мормонські красуні, на яких брати, звісно ж, запали. Перебуваючи під владою любовних чар вони вирішують покарати беззаконників незважаючи на те, що і самі знаходяться однією ногою за тюремними гратами. ©Kino4ua Мене звати Трійця / Його звали Трійця 1970 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?