Kino4ua.com
R

Сходження

Рік:
Ор. назва:
The Climb
Країна:
США
Режисер:
Майкл Анджело Ковіна
Тривалість:
01:34:20
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Синема УС
Сходження – драматична комедія, яка розповідає про багаторічну чоловічу дружбу і випробування, які підготувало героям життя. Майк і Кайл познайомились ще у дитинстві, і з того часу стали найкращими друзями. У них було багато спільних захоплень, починаючи від смаків щодо кіно, закінчуючи улюбленим видом спорту, яким вони займались. За роки дружби герої разом встигли пережити багато чого. Юність у них була насичена різними подіями, були і злети, і падіння, і конфлікти, і серйозні розчарування. Але впевненість у тому, що кращий друг завжди поруч і готовий підставити своє плече, не зникала ніколи. Але час випробувань для їх дружби все ж прийшов. І причиною, як і варто було очікувати, стала жінка. Герої закохались в одну дівчину, але вона вибрала Кайла. Та це не завадило Майку звабити її. Чи зможе друг пробачити йому таку підлість? ©Kino4ua Сходження 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?