Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Спільний акорд

Рік:
Ор. назва:
Common Chord
Країна:
Канада
Режисер:
Дерік Олсен
Тривалість:
01:29:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Вирішальний акорд – драматична історія, у якій є місце і любові, і музиці, і мріям, і відчаю, і багатьом іншим почуттям. Кайл Фостер – музикант, чия кар’єра лише починається. Він так багато хоче встигнути зробити, але життєві обставини нерідко стають на шляху до мрії. Коли трагічно гине його колишня кохана, з якою у них була спільна дитина, чоловік вирішує забрати дівчинку до себе. Він вважає, що маленькій Тейган буде краще з батьком, аніж з кимось іншим, але дідусь дівчинки дотримується іншої думки. Білл не бачить у Кайлові відповідального чоловіка і хорошого батька, але головний герой все ж бере на себе цю відповідальність. Звісно, цим він собі життя значно ускладнює, бо розриватись між родиною і роботою важко, та ще й з дідусем доньки воювати. Та незважаючи на їх ворожнечу між собою, чоловіків усе ж поєднує любов до дитини, якій вони обоє бажають лише найкращого. Чи знайдуть вони шлях до примирення? ©Kino4ua Спільний акорд 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?