Kino4ua.com
PG-13

Фантомас розлютився

Рік:
Ор. назва:
Fantômas se déchaîne
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Андре Юнебель
Тривалість:
01:34:27
Переклад:
Українська мова СТБ | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Фантомас розлютився і збирається захопити владу над людьми і всією планетою. Він планує стати володарем чужих думок і керувати волею людей. А втілити у життя його план допоможе професор Маршан, якого лиходій викрав. Комісар Жюв розуміє, що йому знову доведеться братись до роботи. А Фандор і його кохана Елен упевнені, що наступною жертвою Фантомаса стане професор Лефевр. У Фандора з’являється цікава ідея: він пропонує замаскуватись під професора і «піти в руки» до злодія, щоб упіймати його прямо у його лігві. А от у комісара є інші ідеї. Та Фандор робить своє, от тільки результат отримує геть не той, на який сподівався. Після його невдалого жарту під час конференції справжній професор Лефевр їде до Риму, де опиняється і Фантомас. Він викрадає вченого, а також Елен і її молодшого брата. І лише Жюв мотається по місту, шукаючи злочинця, та згодом сам потрапляє до рук місцевої поліції… ©Kino4ua Фантомас розлютився 1965 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?