Kino4ua.com
HD 720p
R

Сліпа зона / Сліпа пляма (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Blindspot
Країна:
США
Режисер:
Мартін Ґеро
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlexFilm, ColdFilm, LostFilm, Octopus
Головною героїнею телесеріалу є дівчина, яка втратила пам'ять. Вона була знайдена правоохоронними органами на одній з центральних вулиць Нью-Йорк Сіті. Дівчина була виявлена в величезному мішку, і після звільнення з нього, вона навіть не могла згадати як її звуть. Її тіло з голови до ніг було покрито різними татуюваннями. Пізніше з'ясовується, що кожна з набитих татуювань головної героїні - це ніщо інше, як якась карта, яка має свого роду підказку для розкриття багатьох із злочинів. Тепер за справу беруться справжні професіонали, агенти ФБР. Їм належить з'ясувати, хто і навіщо вчинив дане звірство над дівчиною і чому був обраний саме цей спосіб передачі інформації. ©Kino4ua Сліпа зона / Сліпа пляма (1, 2 сезон) 2015, 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?