Kino4ua.com
R

Все як ти захочеш

Рік:
Ор. назва:
Absolutely Anything
Країна:
Великобританія
Режисер:
Террі Джонс
Тривалість:
01:25:45
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж (iTunes)
Все як ти захочеш – комедійна стрічка з елементами фантастики, яка починається з того, що люди вирішують розказати про себе представникам інших цивілізації, для чого відправлять у космос спеціальний зонд із картинкою, де зображені чоловік і жінка. Вона опиняється у представників вищої міжгалактичної ради, і вони розуміють, що це істоти настільки розумні, що змогли освоїти космос. Але на відповідність істотам вищого розуму їх ще потрібно перевірити. От цим представники ради і вирішують зайнятись. Вони наділяють звичайну людину надзвичайними здібностями і просто спостерігають за нею. Суть тесту у тому, щоб побачити, яка сила у ній переможе – добро чи зло, жадібність чи щедрість. А піддослідним стає простий учитель на ймення Ніл, у якого є десять днів, щоб навчитись керувати отриманою силою і спрямувати її у правильне русло… ©Kino4ua Все як ти захочеш 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?