Kino4ua.com
R

Сінг-Сінг

Рік:
Ор. назва:
Sing Sing
Країна:
Італія
Режисер:
Серджо Корбуччі
Тривалість:
01:57:38
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Одноголосий
Сінг-Сінг – італійська комедія з легендарним Адріано Челентано у головній ролі. Стрічка містить дві окремі новели. У одній з них розповідається історія чоловіка на ймення Едуардо, який раптом дізнається, що він не рідний син своїх батьків, а прийомний. У нього з’являється бажання познайомитись зі справжніми батьками, тому він починає пошуки біологічного тата. І знаходить, але вже на смертному одрі. Чоловік навіть встигає сказати Едуардо, що англійська королева його мати. Та є важливе уточнення, яке так і не було озвучене: мова не про справжню королеву Англії, а про італійську повію, у якої було таке прізвисько… А друга новела показує пародію на «джіалло» – популярний в Італії жанр кіно, де поліцейському доводиться рятувати жінку від маніяка. Цим і буде займатись центральний персонаж історії, підопічною якого стане кіноактриса. ©Kino4ua Сінг-Сінг 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?