Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кларіс (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Clarice
Країна:
США
Режисер:
Алекс Курцман, Дженні Люмет
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Сюжет розповість про роботу представників детективної справи і прокуратури, які розшукують злочинців по всьому Вашингтону. Дійові особи історії стикаються зі складними випадками, які істотно впливають на баланс сил в суспільстві і політиці. Кожен новий день - нова складна справа, яка відрізняється від попередньої. Колись доводиться займатися пошуками сексуальних маніяків, вбивць і інших негідників, а колись намагатися розкрити політичні інтриги у вищих ешелонах діючої влади. Головна героїня Кларіс виявляється в епіцентрі всього цього … ©Kino4ua Кларіс (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    25 червня 2021 15:58
    + +2 -
    Тринадцатая серия понравилась. Ее сюжет показал смерть двух монстров и превосходство беспокойства за безопасность близких над политическими и бюрократическими принципами и амбициями.
  2. Гість Ineij
    Гість Ineij
    14 червня 2021 23:03
    + +3 -
    В восьмой и девятой сериях понравилась искренность психолога. Очень хочется, чтобы Кларис смогла восстановить прошлое в памяти и вычеркнуть его с настоящего и будущего в своей жизни.
  3. Ineij
    14 червня 2021 22:33
    + +2 -
    Одиночество, недоверие, неоднозначность отношений, страх быть непонятым, дискриминация и боль из-за трагедий прошлого не являются причинами просить прощение за чужие преступления и попустительствовать злоупотреблению властью.
    Замечательный сериал, который затронул проблемы борьбы с посттравматическим стрессом, способностью оставаться вне политики, когда бюрократия навязывает свои условия жизни.
    Противоречия личных амбиций, эмоций и чувств сделали сюжет детектива особенно интересным и необычным. До тех пор пока прошлое не исчезло, обычные фразы будут иметь двойственное значение, вынуждая объяснять мотивы, что вызывает сильную усталость из-за преодоления преград неправильной трактовки сказанного.