Kino4ua.com
480p
R

Саванна (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Savannah
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Констанс М. Бердж
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Саванна, невелике місто штату Джорджія. Спокійне, тихе місце. Але скоро в ньому стане дуже жарко, ніхто не зможе залишитися осторонь, байдужим. Три подруги росли разом з дитинства. Були нерозлучні, довіряли один одному найпотаємніше. Але після закінчення школи шляхи їх розходяться, кожна знаходить своє покликання. Лейн Мак Кензі стала журналісткою в Нью-Йорку. Пейтон працює в будинку мультимільйонера Еда Бертона покоївкою. Рис Бертон - третя з подруг - повітряна, весела білява красуня, виходить заміж. Вона повністю захоплена прекрасним почуттям любові по відношенню до свого обранця, Тревісу Петерсону. У зв'язку з цією подією всі подруги знову збираються разом. Але так чи безхмарні їх відносини зараз? Хто з них бреше? Хто грає роль змії? Що доведеться випробувати дівчатам? Чи витримає їх дружба всі перипетії? ©Kino4ua Саванна (1, 2 сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?