Kino4ua.com
R

Я думаю з усім цим покінчити

Рік:
Ор. назва:
I'm Thinking of Ending Things
Країна:
США
Режисер:
Чарлі Кауфман
Тривалість:
02:14:57
Переклад:
Українська мова Чарівний Ліхтар | Багатоголосий закадровий
Я думаю з усім цим покінчити – драматична стрічка, створена на основі твору Іана Рейда. У центрі сюжету знаходиться пара, яка у стосунках уже майже два місяці. Джейк вирішує, що цього часу достатньо, щоб вже познайомити дівчину зі своїми батьками, але сама героїня відчуває якісь змішані почуття, коли дізнається, що вони будуть їхати до його родини у гості. Їй не надто хочеться переходити на новий рівень стосунків, тому і їхати немає особливого бажання, але вона все ж вирішує зробити те, що хоче Джейк. Він же такий хороший хлопець, і чому він їй не підходить? Саме про це думає дівчина, коли знайомиться з його батьками. Зустріч проходить непогано, навіть краще, ніж можна було подумати, але потім відбувається щось дуже дивне і навіть трохи моторошне. Зайшовши до кімнати хлопця, героїня бачить його дитяче фото, але на ньому не він, а вона… ©Kino4ua Я думаю з усім цим покінчити 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?