Kino4ua.com
PG-13

Особливо небезпечна

Рік:
Ор. назва:
Barely Lethal
Країна:
США
Режисер:
Кайл Ньюман
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Особливо небезпечна – це про головну героїню стрічки, яка рано залишилась без батьків. Меган навіть не згадає тих часів, коли поруч з нею були мама чи тато. Але вона завжди бачила біля себе інших людей. Серед них був чоловік, який і займався вихованням її, а також багатьох інших дівчаток такого ж віку. Це їх тренер і наставник, який вчив їх битися, вправлятися зі зброєю. Чому? Бо вони майбутні шпигунки, які вчаться в елітному спеціалізованому навчальному закладі, а він – їх вчитель. Але ніжності і любові від нього чекати марно, адже у нього геть інші задачі. А Меган так хочеться хоч ненадовго відчути себе звичайною дівчиною, побути серед однолітків, але не тих, які постійно тренуються і б’ються. Щоб потрапити до звичайної школи героїні доводиться інсценувати свою смерть. А далі вона йде у випускний клас простої середньої школи… ©Kino4ua Особливо небезпечна 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?