Kino4ua.com
PG

Ганзель, Гретель і Агенція Магії

Рік:
Ор. назва:
Secret Magic Control Agency
Країна:
Росія, США
Категорія:
Режисер:
Олексій Цицилін
Тривалість:
01:44:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Ганзель, Гретель і Агенція Магії – анімаційна стрічка, яку можуть дивитись діти і дорослі, у якій розповідається відома історія, але на зовсім новий лад. Гретель – дівчина, яку дуже цінують у таємному Відділі магічної безпеки, де вона і працює. Її основна задача – захищати королівство від всіляких чорних магів. І це їй вдається доволі успішно завдяки своєму розуму, винахідливості, кмітливості і енергійності. А коли стається несподівана біда, розбиратись в усьому доручають саме Гретель. А справа там у тому, що короля (любителя добряче і смачненько попоїсти) викрадають. І роблять це не якісь там злочинці, а тефтелі з макаронами, які ожили. Вони забрали його і понесли у невідомому напрямку, а головній героїні потрібно тепер відшукати короля і повернути назад. Але цю роботу виконувати вона буде не сама, а разом з напарником – рідним братом Ганзелем, який вдає з себе мага… ©Kino4ua Ганзель, Гретель і Агенція Магії 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?