Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Підключені / Мітчелли супроти Машин

Рік:
Ор. назва:
The Mitchells vs. the Machines
Країна:
США, Канада, Франція
Категорія:
Режисер:
Майкл Ріанда, Джефф Роу
Тривалість:
01:54:03
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | LeDoyen / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Мітчелли супроти Машин – комедійний мультик, у центрі сюжету якого знаходиться дівчина-підліток Кеті. У неї важкий період у житті, бо їй здається, що батьки її не розуміють і не розділяють захоплення. А любить героїня знімати фільми про все, що бачить довкола, і навіть їх песик іноді стає персонажем її стрічок. Кеті мріє професійно займатись кінематографом, тому неймовірно радіє, коли дізнається, що її зарахували до кіношколи. Але знаходиться навчальний заклад на іншому кінці країни, отже, їй потрібно буде поїхати з батьківського дому. Кеті вже не дочекається, коли зможе полетіти до своєї мрії, але несподівано у її плани втручається батько, який вирішує відвезти її особисто, влаштувавши одночасно для всієї родини автомобільну мандрівку. І все було б добре, якби у цей же час у світі не почалось «повстання машин», коли всі електронні пристрої просто подуріли… ©Kino4ua Підключені / Мітчелли супроти Машин 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?