Kino4ua.com
PG-13

Робін - мисливиця на відьом (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Witch Hunter Robin
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Куджьо Ріон, Мурасе Шюко
Тривалість:
00:24:23
Переклад:
Українська мова Gwean & Maslinka | Двоголосий закадровий
Серіал "Робін - мисливиця на відьом" пропонує глядачам цікаву історію, яка розповідає про глобальну організації Соломон і його спеціальний підрозділ, що носить назву СТН-ДЖЕЙ. У центрі уваги сюжету опиняються представниці прекрасної статі, які є агентами цієї компанії. Головні героїні ведуть полювання ні на простих злочинців, а на тих, хто дозволяє собі використовувати магію, причому робить це вкрай небезпечно для оточуючих. Автори сценарію серіалу пропонують наповнену містикою, фентезі та гумором прекрасну історію, яка припаде до душі багатьом глядачам і шанувальникам анімації. ©Kino4ua Робін - мисливиця на відьом (1 сезон) 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. a
    a
    2 серпня 2022 12:53
    + +1 -
    чому тільки трейлер? де можна подивитись все аніме?