Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Спляча красуня

Рік:
Ор. назва:
Sleeping Beauty
Країна:
Австралія
Режисер:
Джулія Лі
Тривалість:
01:41:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Спляча красуня – драматичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться юна дівчина на ймення Люсі. Вона звичайна студентка, якій цікаво пробувати щось нове і незвичне, окрім того, вона б хотіла заробляти гроші собі на життя. Одного разу їй на очі трапляється оголошення про те, що в один закритий клуб потрібна на роботу дівчина. Люсі зацікавилась і вирішила спробувати. Виявилось, що це закритий заклад, у якому є Кімната Сплячої Красуні. Саме там і потрібно знаходитись героїні. Тільки вона не буде навіть знати, що з нею відбувається, оскільки її «накачають» наркотиком, щоб вона міцно спала у той час, коли будуть приходити клієнти, які бажають реалізувати свої найсміливіші еротичні фантазії. Вранці Люсі нічого не пам’ятатиме, але з часом їй захочеться дізнатись, що ж відбувається, поки вона спить. Та чи готова вона до цієї правди? ©Kino4ua Спляча красуня 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталка
    Наталка
    3 липня 2021 01:19
    + 0 -
    пересторога для молоді, що шукає легкі дурні гроші. Нормальний фільм
  2. Ineij
    24 червня 2021 23:59
    + +2 -
    Фильм о девушке, которой нужны деньги, жилье и образование. Много работы, никакой помощи, отсутствие самоуважения из-за проблем в семье стали основой сюжета. 
    Проблемы из-за ненастоящих друзей, случайных связей и странной подработки усложняются увольнением с официальной работы, смертью клиента и необходимостью продлевать визу. 
    Грустная история про грязные стороны жизни. 
  3. Максим Руденко
    12 червня 2021 19:03
    + 0 -
    ого! описание цепляет. ща заценим....



    хоть описание фильма и интересное но на деле-такая дичь что мама не горюй! не смейте тратить и минуты на эту дрянь!