Kino4ua.com
CCR

Ми: я, ти, він, вона

Рік:
Ор. назва:
Du Sie Er & Wir
Країна:
Німеччина
Режисер:
Флоріан Готтшик
Тривалість:
01:28:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Ми: я, ти, він, вона – драматична кінострічка, у якій розповідається про четвірку давніх друзів і події, здатні порушити їх, здавалося б, міцні стосунки. Це дві пари, які проводять час разом доволі часто. І через таке тісне і насичене спілкування вони одного разу наважуються на один експеримент інтимного характеру. Герої вирішують обмінятись партнерами, щоб урізноманітнити сексуальне життя. Але бажаного ефекту вони не отримують, і цей досвід взагалі не можна назвати вдалим. Та на дружбу це, на щастя, не впливає, бо вони і далі продовжують спілкуватись. Друзі навіть влаштовують собі спільну поїздку на природу. Вони заселяються на кілька днів у пляжний будиночок, де збираються провести гарно час. Але відпочинок перетвориться на випробування, оскільки пари зіткнуться з наслідками своїх дій і рішень, а ще почнуть відкриватись деякі таємниці… ©Kino4ua Ми: я, ти, він, вона 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?