Kino4ua.com
R

Пісня заходу

Рік:
Ор. назва:
Sunset Song
Країна:
Великобританія, Люксембург
Режисер:
Теренс Девіс
Тривалість:
02:15:40
Переклад:
Українська мова Культура | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Пісня заходу – драматична історія про дівчину, якій життя підготувало чимало важких випробувань. А почались вони ще з моменту її народження, оскільки з’явилась на світ вона у родині, де батько справжній деспот. Джон Гатрі людина жорстока і сувора, вдома його бояться. Дружина і син найбільше потерпають від його садистичних нахилів, і тільки Кріс може витримати його важкий характер, не втрачаючи душевної рівноваги. У неї на диво сильний характер, який і в майбутньому допоможе впоратись з важкими ситуаціями. Хоча дівчина про це ще не знає. Коли помирає мама, господинею у домі і на фермі стає Кріс. Контроль батька над нею тільки посилюється, особливо, коли вона починає займатись домашніми справами. Життя йде, Кріс зустрічає кохання, виходить заміж, народжує дитину. Але нова біда приходить, коли починається Перша Світова війна… ©Kino4ua Пісня заходу 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?