Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Досконала планета

Рік:
Ор. назва:
A Perfect Planet
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Г'ю Корді, Нік Шулінґін-Джордан
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова Logos71 | Одноголосий закадровий
Велика планета спокійно крутиться навколо невеликої за мірками галактики зірки. Сприятлива атмосфера, ідеальна відстань від світила дозволила на блакитній кулі з'явитися унікальному явищу у всесвіті – життю. Важко уявити, скільки насправді факторів мають зійтися в єдиній точці, щоб планета стала домом для мільярдів різноманітних створінь, включаючи людину.

Все серйозно ускладнюється, коли життя почало еволюціонувати. Переповнена різними ресурсами планета не мала жодних труднощів у подібному до того моменту, поки один з приматів випадково не вирішив взяти в руки палицю. Так можна почати відлік для людства, яке займає мізерний час на планеті, але вже так сильно її змінило. Активна діяльність, виробництво, видобуток ресурсів і неймовірна насичена популяція зробила колись володарку всього живого у заручниці. Людина безсовісно почала користуватися Землею, як заманеться. Необхідні речі для існування почали замінюватись комфортом, бажанням мати більше, ніж в інших. Виникнення цивілізації запустило лічильник до нового «перезавантаження» планети. Але сповільнити його чи прискорити може лише людина. ©Kino4ua Досконала планета 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb9.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?