Kino4ua.com
R

Таємниця Сорбонни

Рік:
Ор. назва:
Mystère à la Sorbonne
Країна:
Франція
Режисер:
Леа Фазер
Тривалість:
01:30:05
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Професійний дубльований
Таємниця Сорбонни – детективно-драматична кінострічка, центральною героїнею якої стала молода жінка, і їй доведеться доводити свою непричетність до злочину, у якому її чомусь звинувачують. Вікторія Мізоньє – студентка, яка веде боротьбу за права жінок у суспільстві. Таких у кінці 19-го століття називали суфражистками. Її життя було цікавим і насиченим подіями, та одного разу сталось таке, чого героїня аж ніяк не могла очікувати. Її звинуватили у вбивстві Чарльза Сарда. Після цього Вікторія стала об’єктом знущань і глузувань з боку інших студентів. Але професор Гарбо, як істинний адвокат, погодився захищати героїню. А для цього необхідно провести розслідування і дізнатись чимало цікавої інформації про життя жертви. Виявляється, кар’єра Сарда складалась доволі незвично, і було багато такого, про що інші люди й не здогадувались… ©Kino4ua Таємниця Сорбонни 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Володимир
    4 грудня 2021 21:04
    + +4 -
    Московский вираз "Я зайнята" українською мовою: Я не вільна.

    московьке "вибачався" (вибачати себе) - це українське "просити пробачення" (в іншого)