Kino4ua.com
CCPG-13

Татусь до Різдва

Рік:
Ор. назва:
Father Christmas Is Back
Країна:
Великобританія
Режисер:
Майкл Девіс, Філіппе Мартінес
Тривалість:
01:45:50
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Татусь до Різдва – новорічна комедія, яка розповідає про сестер, чия родина розвалилась багато років тому, а вони лише тепер, коли стали дорослими, захотіли зрозуміти, чому ж все відбулось саме так. Зустріч родичок відбувається у святковий період у будинку однієї з них. Мешкає там Керолайн разом зі своїм чоловіком Пітером. Жінка звикла контролювати усе на світі, і навіть Різдво вона хоче тримати під своїм контролем. А ще їй би хотілось зробити так, щоб ніхто не згадував, що саме на це свято родина колись зруйнувалась, бо з неї пішов батько. Але не так просто влаштувати приємний вечір для всіх, коли у людей такі різні характери і немає довіри один до одного. А на довершення цього всього несподівано повертається блудний тато Джеймс. Цікаво, чому він вирішив повернутись саме зараз, і як відреагують на його появу дорослі доньки? ©Kino4ua Татусь до Різдва 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?