Kino4ua.com
R

Політ Фенікса

Рік:
Ор. назва:
The Flight of the Phoenix
Країна:
США
Режисер:
Роберт Олдріч
Тривалість:
02:22:06
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Політ Фенікса – пригодницька стрічка з драматичним сюжетом, дія якої починається посеред Сахари. У її піски падає літак з групою пасажирів на борту. Кілька з них від отриманих травм одразу помирає, дехто залишається з кривавими ранами, а інші просто впадають у паніку. Ситуація дуже складна, оскільки умови, у яких опинились люди, далеко не найлегші. Сонце пече, температура повітря щохвилини підвищується, герої не знають, що їм робити і де брати воду, щоб втамовувати спрагу. Найгірше, що допомоги чекати просто немає звідки. У такій екстремальній ситуації ще ніхто з присутніх не бував, тому знань, як же себе поводити, немає. Але рятуватись якось потрібно, тому розглядаються будь-які ідеї. От і вирішують герої збудувати із уламків ще один літак, бо це єдиний шанс вибратись із пустелі. Чи вдасться їм втілити у життя свій задум? ©Kino4ua Політ Фенікса 1965 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?