Kino4ua.com
R

Біла помста

Рік:
Ор. назва:
Hong men yan chuan qi
Країна:
Китай
Режисер:
Деніел Лі
Тривалість:
02:15:06
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Біла помста – бойовик на історичну тематику, у якому йдеться про життя людей у часи боротьби за владу на території Китаю. Показані події відбуваються у далекому минулому – ще навіть до нашої ери (221 – 206 роки). Саме тоді при владі була династія Цинь. Лю Бан і Сян Юй – чоловіки, які стали братами по зброї і очолили бунтівні армії, коли в Імперії почався повний хаос. Знайшовся один правитель (з провінції Чу), який наважився спробувати повалити династію Цинь і зайняти місце лідера у країні. Він вирішив скористатись моментом, коли населення проявляло максимальне невдоволення тим, що відбувається. Повстанці йому повірили, і головні герої були серед них. Але чоловік хотів керувати і повстанцями також, і заради контролю над ними він навіть вирішив розсварити Лю Бана і Сян Юй. Просто він не розумів, до чого це може призвести в результаті… ©Kino4ua Біла помста 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?