Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пляшкова ракета

Рік:
Ор. назва:
Bottle Rocket
Країна:
США
Режисер:
Вес Андерсон
Тривалість:
01:32:21
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Пляшкова ракета – комедійна історія про хлопців, які від нудьги подалися грабувати магазини. А почали вони з книжкової крамнички. Чомусь Бобу, Дігану і Ентоні здавалось, що життя грабіжників сповнене романтики (злочинної, звісно) і захоплюючих пригод. Але на практиці все виявилось зовсім інакше, ніж вони собі нафантазували. І вже після першого злочину друзям довелось втікати від правосуддя, яке так і прагнуло їх справедливо покарати. Одному з хлопців навіть довелось рятуватись з психіатричної лікарні. Друзі думали, що стануть крутими злочинцями, небезпечними і впливовими людьми, та невдачі переслідували їх з самого початку. Не надто приємно відчувати себе невдахами, коли в уяві вони талановиті злочинці... Чим завершиться для хлопців спроба втекти від переслідування і покарання? Відповідь дізнається той, хто перегляне стрічку. ©Kino4ua Пляшкова ракета 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?