Kino4ua.com
R

Незаймані самогубці

Рік:
Ор. назва:
The Virgin Suicides
Країна:
США, Канада
Режисер:
Софія Коппола
Тривалість:
01:36:49
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Благополучне життя всіх членів сім'ї Лісбон зруйнувалося в один день. Їх тринадцятирічна донька скоїла самогубство. А жителям містечка тільки й була потрібна нагода «розжувати» подібну тему. Вони влаштовують справжнє стеження за життям батьків загиблої та її чотирьох сестер. Сусідські хлопці не зводять погляду дівчаток-підлітків. Подібна поведінка насторожує сім'ю Лісбона, і батьки вирішують захиститися від усіх людей. Найбільше дістаються сестрам самогубці - їм забороняють навіть виходити з дому. Але як сидіти у кімнаті, коли молодість минає? А так хочеться жити і головне – кохати. ©Kino4ua Незаймані самогубці 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?