Kino4ua.com
480p
PG-13

Школа виживання / Пагорб одного дерева (1 - 9 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
One Tree Hill
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Томас Дж. Райт, Біллі Діксон
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Лукас і Нейтен – молоді хлопці, які серйозно захоплюються баскетболом. Нейтен виріс у забезпеченій сім'ї, він знає собі ціну, самовпевнений і честолюбний. Хлопець грає за шкільну команду з баскетболу, і завдяки цьому користується популярністю серед дівчат та повагою однокласників.
Лукаса виховує одна мати. Він замкнутий, трохи не впевнений у собі. Головні герої протилежні характером і належать до різних соціальних верств. Але якось їм доведеться зустрітися і грати за одну команду. Вони не знають головної таємниці, яка їх пов'язує – у хлопців один батько. Чи розкриють вони цей багаторічний секрет, і як це позначиться на їхньому житті? Чи стануть Нейтен і Лукас близькі один до одного чи дистанція між ними стане ще більшою? ©Kino4ua Школа виживання / Пагорб одного дерева (1 - 9 Сезон) 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Тетяна
    Тетяна
    3 жовтня 2022 08:44
    + +3 -
    Чому не українською?????перший сезон де можна знайти нормальною мовою????
    1. Дарія
      Дарія
      18 жовтня 2022 23:40
      + +3 -
      теж в пошуках перших сезонів українською мовою...