Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Королева сердець

Рік:
Ор. назва:
Dronningen
Країна:
Данія, Швеція
Режисер:
Май ель-Тукі
Тривалість:
02:06:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Дансько-шведський фільм «Королева сердець» знайомить нас із Ганною, яка працює юристом. Вона має успішну кар'єру і те життя, яким багато хто може позаздрити. Ганна має повагу колег та начальства. Вона спеціалізується у випадках сексуального насильства над неповнолітніми. Вдома на Анну завжди чекає дбайливий чоловік, з яким у неї росте дитина. Та й сама вона має образ ідеальної дружини та матері.

Героїні подобається жити ідилічним життям разом зі своїм чоловіком Пітером, який забезпечує їй комфортні умови. Вона впевнена в тому, що вона має все, про що можна тільки мріяти. Але впевненість Ганни сходить нанівець після того, як у її будинку з'являється Густав, син Пітера від першого шлюбу. Злегка втомлена повсякденною монотонністю, Ганна виявляється засліпленою забороненим бажанням. Подолаючи моральні кордони, героїня спокушає пасинка, перетворюючи його на свою жертву. Адже Ганна завжди була на іншому боці. Вона захищала тих юнаків та дівчат, яких спокушали дорослі та зрілі люди. Тепер вона має переосмислити своє життя.

Рекомендуємо подивитися фільм «Королева сердець» на нашому сайті онлайн усім глядачам, які люблять трилери про порушення заборон. ©Kino4ua Королева сердець 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?