Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Моє блискуче розлучення / Моє діамантове розлучення

Рік:
Ор. назва:
Brillantissime
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Мішель Ларок
Тривалість:
01:26:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
На самому початку перегляду комедійного фільму, ми знайомимося з Анжелою, жінкою, яка мешкає на Лазурному березі Ніцци. Вона впевнена у собі і легко домагається поставлених цілей. Вона має простору квартиру, гардероб забитий модними і по-справжньому дорогими вбраннями. Анжела регулярно зустрічається з близькими подругами, готовими підтримати її у скрутну хвилину, а вдома завжди чекає дбайливий чоловік. Крім того, з нею поруч норовлива донька, енергійна мати і гідний психоаналітик, який допомагає вирішувати багато питань. Здається, що вона має ідеальне життя, але незабаром їй доведеться зіткнутися з випробуванням долі.

Події починають розвиватися ближче напередодні Різдва, коли все йде не так, як запланувала Анжела. Донька ображається на неї та переїжджає жити до свого хлопця-музиканта. Чоловік заявляє, що хоче пожити з молодою жінкою і тому збирає речі та йде. А коли Анжела дзвонить найкращій подрузі, щоб поскаржитися, та заявляє, що збирається лягати спати і не хоче зайвий раз напружуватися. Тепер головна героїня має переглянути своє життя. ©Kino4ua Моє блискуче розлучення / Моє діамантове розлучення 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?