Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCNC-17

Завжди сяй / Завжди світися

Рік:
Ор. назва:
Always Shine
Країна:
США
Режисер:
Софі Такал
Тривалість:
01:26:50
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Незважаючи на абсолютно різні характери, скромна і тиха Ганна стала кращою подругою для імпульсивної і запальної Бет. Обидві дівчата вибрали для себе акторське ремесло і мріють про всесвітню популярність. Проте по кар'єрних сходах вдається просунутися тільки Бет, яку запрошують зніматися в рекламі і у фільмах, тоді як Ганна вимушена безкоштовно грати в нікому невідомих студентських проектах. На чергові вихідні дівчата вирушають за місто, щоб відпочити від повсякденної метушні в лісовому будиночку, а також розповісти один одному про останні події в їх житті. Ось тільки Бет навіть не уявляє, що попереду неї чекає справжній кошмар, оскільки заздрість Ганни стає сильніше з кожною хвилиною... ©Kino4ua Завжди сяй / Завжди світися 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?