Kino4ua.com
HD 720p
R

Руїни

Рік:
Ор. назва:
The Ruins
Країна:
США, Німеччина, Австралія
Режисер:
Картер Сміт
Тривалість:
01:33:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Компанія з чотирьох молодих хлопців вирушила до Мексики, щоби весело провести відпустку. Але щоденні походи на пляж та галасливі вечірки швидко набридають, а знайомство з німецьким туристом Матіасом спонукає хлопців вирушити у подорож до стародавніх руїн пірамід майя, яких навіть немає на карті. У густій ​​гущавині тропічних лісів група археологів займається розкопками незвіданих раніше руїн, але дістатися туди не так просто. Місцевий таксист не хоче везти до вказаного місця туристів та й місцеві жителі вкрай негативно налаштовані до непроханих гостей. Однак ці дивацтва були лише початком неприємностей, які чекають на компанію друзів. На самій вершині піраміди хлопці виявляють глибоку шахту, з якої долинають дивні звуки. До того ж, місцеві індіанці оточили піраміду і не дозволяють хлопцям спуститися назад. Опинившись у пастці хлопцям належить розібратися, що за чортівня відбувається на цих дивних руїнах і як вибратися з цього страшного місця живими. ©Kino4ua Руїни 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?