Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Орел Дев'ятого легіону

Рік:
Ор. назва:
The Eagle
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Кевін МакДональд
Тривалість:
01:54:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Військово-історичний фільм 2011 року, дія якої розгортається у римській Британії ІІ століття. Знятий шотландським режисером Кевіном Макдональдом. Сценарій адаптований Джеремі Броком на основі історико-пригодницького роману Розмарі Саткліфф.
Сюжет розповідає історію молодого римського офіцера, який намагається повернути втрачений у Шотландії штандарт легіону, яким командував його батько та обігрує передбачуване зникнення ІХ Іспанського легіону на півночі Великобританії на початку II ст. ©Kino4ua Орел Дев'ятого легіону 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?