Kino4ua.com
DVDRip
R

Кікбоксер 2: Дорога назад

Рік:
Ор. назва:
Kickboxer 2: The Road Back
Країна:
США
Режисер:
Альберт Пьюн
Тривалість:
01:26:51
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Девід Слоун є наймолодшим представником своєї легендарної родини. Саме він зміг подарувати сучасному кікбоксингу таких відомих чемпіонів, як Ерік та Курт. Незважаючи на те, що в спорті йому вдалося досягти великих висот, йому зовсім не хотілося йти стопами своїх братів. Найбільше йому хотілося відкрити свій власний тренувальний зал, де він міг би передавати всі необхідні навички молодому поколінню. Як тільки герой фільму знайшов підходяще для нього приміщення, то відразу ж почав облаштовувати його. Вони придбав боксерські груші, а також поставив спеціальний ринг. Щоразу його справа починала стрімко розвиватися. Одного разу, Девід сам того не чекаючи, штовхнувся з великими фінансовими труднощами. ©Kino4ua Кікбоксер 2: Дорога назад 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?