Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Посмішка Мони Лізи

Рік:
Ор. назва:
Mona Lisa Smile
Країна:
США
Режисер:
Майк Ньюел
Тривалість:
01:59:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Америка, 1953 рік. У цей час іде боротьба жінок з урядом за відстоювання своїх прав. Кетрін Енн Вотсон, що закінчила Берклі, отримує роботу в Уеллеслі, в жіночому коледжі, вона має стати викладачем історії мистецтв. Але серед викладацького складу та всього керівництва коледжу погляди на роль жінки здебільшого патріархальні. Кетрін кидається у відчайдушну боротьбу за рівноправність між статями, її пристрасний ентузіазм дуже впливає на студенток, серед яких опиняються Джоан і Бетті. Їхнє спілкування змінює не лише студенток, а й змушує саму Кетрін подивитись інакше на власне життя. ©Kino4ua Посмішка Мони Лізи 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?