Kino4ua.com
480p
R

Таємниця сповіді

Рік:
Ор. назва:
True Confessions
Країна:
США
Режисер:
Улу Ґросбард
Тривалість:
01:48:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
У сюжеті кримінальної драми «Таємниці сповіді» детектив поліції Лос-Анджелеса Том Спелласі розслідує жорстоке вбивство молодої повії, чиє тіло було розрізане на шматки. У ході розслідування детектив Спелласі змушений прибути до міста, де мешкає його рідний брат Десмонд. Багато років тому Десмонд вибрав шлях священнослужителя і тепер є монсіньйором. Брати давно не бачилися і не спілкувалися, але заплутане вбивство об'єднує Тома і Десмонда, тому що в цій справі виявляються замішані не лише знайомі Десмонда, а й шановні люди міста. ©Kino4ua Таємниця сповіді 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?