Kino4ua.com
FullHD 1080p

Кімі

Рік:
Ор. назва:
Kimi
Країна:
США
Режисер:
Стівен Содерберг
Тривалість:
01:29:05
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Енджела виконує обов'язки коректора помилкових відповідей, зроблених голосовим помічником «Кімі». Робота монотонна, малоперспективна і вже набридла. Якось все змінюється. Взявшись за черговий запис, дівчина чує явні звуки боротьби. Після обробки повідомлення у розпорядженні Енджели надаються вагомі докази насильства над жінкою. Дівчина вирішує копнути глибше і просить допомоги свого колегу. Той погоджується, після чого герої розпочинають спільне розслідування. Чи зможуть вони з'ясувати всі обставини того, що сталося, і чи понесе винний заслужене покарання? ©Kino4ua Кімі 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?