Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Провокаторка Такагі (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Karakai Jouzu no Takagi-san
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Охаші Йошіміцу
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Головний герой цього аніме – Нісіката. Молода людина живе за одним дуже дивним правилом: "Якщо зашарієшся - ти програв". Він нерідко виявляється об'єктом для приколів та жартів з боку своєї подруги та учениці його класу Такагі. Головна героїня любить у будь-якій зручній ситуації поставити свого приятеля у незручне становище. Щоправда, молодик дуже переживає з цього приводу, адже він не може ніяк звикнути до того, що його зачіпають за живе. Головний герой намагається зробити все можливе, щоб взяти реванш у наполегливої дівчинки. Та постійно опиняється на крок попереду, але нещасний хлопчина намагається щосили! ©Kino4ua Провокаторка Такагі (1, 2, 3 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?