Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Любовний напій №9

Рік:
Ор. назва:
Love Potion No. 9
Країна:
США
Режисер:
Дейл Лаунер
Тривалість:
01:32:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Друзі вмовляють Пола Метьюза, біохіміка-комп'ютерника, який не має особливого успіху у жінок, відвідати циганку, мадам Рут. Вона дає йому "Любовний напій № 8", еліксир, який може миттєво закохати в нього любу жінку. Підлога ділиться зіллям зі своєю подружкою Діаною (Сандра Буллок), і разом вони починають «науковий експеримент», який невдовзі виходить з-під контролю. , А повністю очищає його від фальші, залишивши справжнє почуття, якщо воно справді існувало до застосування восьмого напою. Тепер любов, якщо була щирою, залишиться такою назавжди. ©Kino4ua Любовний напій №9 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?