Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джейн Ейр

Рік:
Ор. назва:
Jane Eyre
Країна:
Франція, Італія, Велика Британія, США
Режисер:
Франко Дзеффіреллі
Тривалість:
01:56:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Своє важке дитинство Джейні провела в будинку злісної тітки, а потім у закритій школі-притулку для дівчаток, де всім заправляє наставник містер Броклхерст. Проте, умови життя у школі можна назвати спартанськими, дівчатка були постійно голодні та страшно мерзли у зимовий період часу. Там Джейн прожила вісім років після чого покинула школу і влаштувалася гувернанткою в маєтку Торнфільд, де на неї чекає нагляд за дев'ятирічною дівчинкою Адель. У маєтку Джейн Ейр знайомиться зі слугами та господарем містером Едвардом Рочестером — складною та норовливою людиною. Крім занять з Адель, Джейн багато часу проводить за бесідами з містером Рочестером і непомітно закохується в нього. Але дівчина не підозрювала, яка страшна таємниця прихована в цьому маєтку. ©Kino4ua Джейн Ейр 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?