Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Місяць, Лайка та Носферату

Рік:
Ор. назва:
Tsuki to Laika to Nosferatu
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Йокояма Акітоші
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Gwean & Maslinka | Двоголосий закадровий
Дещо інша історія, що сталася в нашому світі. Після подій Другої світової війни світ розділився на дві частини. Перша – наддержава Федеративна Республіка Зірнітра. Друга – Королівство Арнак. Країнам були дуже потрібні нові території, які розширили б виробництво і дали нові землі для виживання людей. Саме тому погляди поринули у небо. Технічні перегони за право стати першою державою, що підкорила космос, почалася і проходила кілька десятиліть. У шістдесяті роки лідер Зірнітри Федір Гергієв заявив про старт "Мрії", програми, яка призведе їх до великих відкриттів та відвідування космічного простору. В той же час пілот Лев Лепс займається тренуванням Ірини Люмінеск, яка стане учасницею проекту "Носферату", секретного експерименту, який покликаний використовувати як дослідники далекого космосу вампірів! Лев та Ірина – представники різних рас, які дивляться на життя під різним кутом, але дещо їх все ж таки об'єднує – вони хочуть розкрити таємниці космосу та досягти неймовірних успіхів у дослідженнях. Чи впораються головні персонажі з цією непростою місією заради майбутнього обох рас? ©Kino4ua Місяць, Лайка та Носферату 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?