Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чорний янгол / Темний ангел / Я прийшов з миром

Рік:
Ор. назва:
Dark Angel / I Come in Peace
Країна:
США
Режисер:
Крейг Р. Бакслі
Тривалість:
01:31:57
Переклад:
Українська мова Двоголосий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Нью-Йорк, недалеке постапокаліптичне майбутнє. На місто обрушується хвиля насильства таємничого походження. Невідомий убиває безневинних громадян за допомогою дивної зброї. У крові жертв виявляється велика доза героїну, хоча ніхто із загиблих не був наркоманом. Страхаючі смерті провокують паніку. Навіть місцева мафія хоче розправитися із загадковим вбивцею, який нахабно перейшов їм дорогу і своїми діями серйозно заважає налагодженому тіньовому бізнесу. На полювання за злочинцем вирушає головний герой фантастичного бойовика «Ангел темряви» Джек Кейн – відважний поліцейський, який нещодавно втратив партнера. Проте нью-йоркська влада не бажає, щоб Кейн проводив розслідування поодинці, і дає йому в помічники пихатого і скрупульозного федерального агента Арвуда Сміта. Двом несхожим служителям закону буде складно порозумітися, але все зміниться, коли відкриється особистість злочинця. Інопланетний наркоторговець, який прибув на Землю заради поповнення запасів, не зупиниться ні перед чим. Втім, шокуюча правда про вторгнення прибульця – не найнесподіваніший «сюрприз», з яким доведеться зіткнутися головним героям. ©Kino4ua Чорний янгол / Темний ангел / Я прийшов з миром 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Семен
    Семен
    12 серпня 2022 18:57
    + 0 -
    Не поганий фільм для одноразового перегляду