Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Укриття на місці

Рік:
Ор. назва:
Shelter in Place
Країна:
США
Режисер:
Кріс Бейруті, Коннор Мартін
Тривалість:
01:29:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Історія фільму жахів під назвою «Укриття на місці» про закоханих людей, які давно мріяли одружитися і нарешті цей день настав. Вони стали законними чоловіком і дружиною, вирушили в подорож на медовий місяць і думали про своє безхмарне спільне життя. Нічого не віщувало лиха, поки на весь світ не пролунали новини про пандемію, що раптово обрушилася на всю планету. Молодята виявляються замкненими в готелі, де й планували провести свій відпочинок. Усередині будівлі залишилися крім них лише два охоронці, які не контактують з єдиними мешканцями. Подружжя спробувало знайти спосіб вибратися з будівлі та втекти, але всі спроби виявилися марними. Їм усе частіше здавалося, що за їхніми діями хтось уважно спостерігає, ніби навіть стіни мали очі й вуха. Ідеально спланована відпустка перетворюється на справжній нічний жах. Скрізь долинають страшні скрипи та крики, дівчина починає чути дивні голоси, а її чоловік помічає дивний рух у ванній. Вони бояться заплющити очі, в страху, що з темряви вибереться моторошне чудовисько або маніяк спробує їх убити. У готелі відбувалося щось незрозуміле. ©Kino4ua Укриття на місці 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?