Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мій батько - герой / Мій тато - герой

Рік:
Ор. назва:
My Father the Hero
Країна:
Франція, США
Режисер:
Стів Майнер
Тривалість:
01:29:50
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Будучи в дуже молодому віці, Ніколь переживає батьківське розлучення. З цього моменту батько залишає свою дружину, залишаючи їй їхню спільну дочку Ніколь на виховання. Андре, після розлучення зі своєю дружиною, вже давно не бачився з донькою, просто не було можливості зробити це. І ось, через кілька років, батько наважується вирушити на довгоочікувану зустріч. На цей момент Ніколь вже досягла 16-річного віку. Непомітно, вона перетворилася на прекрасне, миле жіночне створіння. Побачивши свою подорослішала і похорошіла Ніколь, батько спочатку приходить у невелике замішання: не чекаючи таких радикальних змін у зовнішності та манері поведінки своєї дочки, Андре трохи бентежиться, йому трохи ніяково знову починати з нею спілкування, шукати спільні теми. Відновивши контакт із Ніколь, незабаром батько отримує від неї незвичайну пропозицію-прохання. Дочка просить батька, щоб той трохи допоміг їй. Суть пропозиції в тому, що Ніколь хоче представити свого батька перед її друзями як її молоду людину. На що тільки не йдуть батьки заради щастя своїх дітей. ©Kino4ua Мій батько - герой / Мій тато - герой 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?