Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Почати з нуля

Рік:
Ор. назва:
Say It Loud / Cambio tutto
Країна:
Італія
Режисер:
Гуїдо К'єза
Тривалість:
01:33:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Сорокарічна Джулі дуже врівноважена і ввічлива жінка, оточена людьми, які постійно створюють навколо себе безліч проблем. Навіть на роботі справи йдуть погано, Джулію постійно переслідують провокації з боку нового боса Валеріо, який ніколи не втрачає нагоди нагадати їй, що вона старіє.
Її постійний самоконтроль призводить до зриву, після чого жінка вирішує опрацювати свої проблеми із консультантом. Незабаром жінка повністю змінює своє ставлення до світу, собі та оточуючих її людей.
Почати з нуля - італійський фільм 2020 режисера Г. К'єзи. У 1991 р. його стрічка Дело Мартелло отримала нагороду Grolla d'Oro як Найкращий дебютний фільм сезонів на Венеціанському кінофестивалі. Почати з нуля є ремейком чилійської стрічки Нефільтрований(2016). ©Kino4ua Почати з нуля 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?