Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Черлідерки / Вболівальниці зі стажем

Рік:
Ор. назва:
Poms
Країна:
Велика Британія, США, Канада
Режисер:
Зара Гейєс
Тривалість:
01:31:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Вік - не привід сумувати та сумувати. У цьому переконалися старенькі, які входять до клубу пенсіонерів. Мешканці Америки вирішують організувати незвичайну подорож, зобов'язану подарувати їм емоції. Проте старенькі не планують в'язати чи займатися городом як завжди. Вони мають намір навчитися чирлідінгу - ремеслу, що підходить для молодих осіб. 60-річні жінки тренуються щосили, щоб підкорити глядачів на одній із спортивних ігор. Незважаючи на дивні погляди, героїні впевнені, що досягнуть поставленої мети. Чи вдасться їм подолати комплекси та вразити глядачів на стадіоні? ©Kino4ua Черлідерки / Вболівальниці зі стажем 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
[attachment=6258:poms-2019-bdrip-720p_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?