Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Пані та Панянка Поліцейські

Рік:
Ор. назва:
Miss & Mrs. Cops / Geolkapseu
Країна:
Корея
Режисер:
Джунг Да-вон
Тривалість:
01:47:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет комедійного фільму Міс та місіс Коп розгортається навколо двох випадкових напарниць, які разом мають розслідувати один злочин. Мі Ен жінка з великим життєвим досвідом, яка була справжньою легендою в детективному відділі, але пішла зі служби після заміжжя. Нині вона працює у центрі обслуговування населення та допомагає громадянам вирішувати різні питання. Тепер їй доводиться мати справу з молодою та палкою Джі Хе, яка опиняється у відділі боротьби з тяжкими злочинами. Разом з цією парочкою належить розслідувати один злочин, хоча їхня співпраця більше нагадує суперництво, але в боротьбі зі злочинністю їм вдається подолати всі особисті розбіжності. ©Kino4ua Пані та Панянка Поліцейські 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
[attachment=6289:miss-and-mrs-cops-2019-1080_web-dl_h264_ukrkor_subeng-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?