Kino4ua.com
480p
PG-13

Червоні черевички

Рік:
Ор. назва:
The Red Shoes
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Майкл Пауел, Емерік Прессбургер
Тривалість:
02:15:29
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця картина особливо сподобалася дівчатам, які мріяли стати балеринами. В сліпучому кругообігу старої як світ історії народження зірки шоу, чарівна, норовлива, талановита молода танцівниця Вікторія Пейдж (Шірер) потрапляє в трупу імпресаріо Бориса Лермонтова (Уолбрук). Його прототипами були швидше за все Свенгалі, Распутін та Дягілєв. Вона жертвує особистим життям (романом з композитором) заради пристрасної та майже болючої відданості мистецтву. Вікторія з успіхом дебютує в балеті за казкою Андерсена про дівчинку та чарівні черевички, які закружляли їхню володарку до смерті. Зрозуміло, закулісне життя Вікторії сумно повторить долю її героїні.
Червоні черевички - незвичайний мюзикл, що полонить магією театралізованої вистави, виконаний в яскравих тонах, що містить незбиті класичні музичні композиції, що балансує на межі світла і мороку. ©Kino4ua Червоні черевички 1948 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?