Kino4ua.com
HD 720p
R

Акваріум

Рік:
Ор. назва:
Fish Tank
Країна:
Велика Британія, Нідерланди
Режисер:
Андреа Арнольд
Актори:
Тривалість:
02:03:01
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У фільмі Акваріум (Fish Tank) Молода дівчина Міа у свої 15 років побачила багато неприємного, випробувала на собі бічну сторону життя. Її родина з неблагополучних, мешкає на околиці міста серед таких же бідняків у дешевих будинках. Щодня в будинку збираються мамині подружки-алкоголічки та численні мужики, які змінюються один за одним. Вранці мати мучиться похміллям, а зведена сестра, яка ще молодша за Мію, проводить час за пивом і цигарками. Дівчину за її зухвалий характер вигнали зі школи, від друзів навколо лише одні знущання. Уразлива і дуже самотня всередині, Міа прагне втекти з її міста, що душить. Єдине, в чому вона може знайти втіху і самовираження – це спілкування зі старим нікому не потрібним конем, таким самотнім, як і він сам, і танець у порожній кімнаті. Все змінює новий залицяльник матері, який не залишив байдужою дівчину, повністю зачарувавши її. ©Kino4ua Акваріум 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?